سیل آذربایجان

با اتفاق روز ۲۵ فروردین و وقوع سیل در ارومیه، اشنویه و نقده تعدادی از مدارس این شهرستان‌ها نیز دچار آسیب شده و کمک‌رسانی برای جلوگیری از توقف تحصیل دانش‌آموزان ادامه دارد.

به گزارش مشرق، سیل روز جمعه در آذربایجان غربی، خسارت‌های جانی و مالی بسیاری در پی داشت که خسارت وارده به مدرسه‌های بسیاری از روستاها از جمله خسارت‌هایی است که سبب تعطیلی مدارس و بازماندن دانش آموزان از ادامه تحصیل شد.

در گیر و دار تخلیه منازل و ویران شدن زمین های کشاورزی، مدارس تعطیل شده نیز به بحران‌ها افزوده شد تا ذهن کودکان مشغول این فکر یاشد که نکند سیل سبب بازماندن آنان از تحصیل شود.

وقوع سیل شدید منجر به تعطیلی مدرسه‌ها در سه شهرستان ارومیه، نقده و اشنویه شد که خبرنگار تسنیم در گزارش پیش رو با مصاحبه با فرمانداران این شهرستان‌ها، پیگیر وضعیت کنونی و روند رسیدگی به مدرسه‌های سیل زده شده است.

آسیب جدی به تعدادی از مدارس روستایی در آذربایجان غربی

در پی حادثه سیل، قهرمان رحمانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی از پر شدن تعدادی از مدارس روستاهای ناحیه یک ارومیه از گل و لای خبر داد و اظهار کرد: در منطقه سیلوانا دیوار تعدادی از مدارسکه در مجاورت رودخانه بودند دچار آسیب شده است.

فرماندار اشنویه  نیز با اشاره به تخریب یک مدرسه در روستای پی‌قلعه اظهار کرد: مدرسه ۳ کلاسه این روستا به دلیل قدیمی بودن، بیشترین آسیب را دیده و پس از برآوورد خسارت، برای تحصیل بهتر دانش‌آموزان دوباره بازسازی می‌شود.

آغاز ساخت مدارس جدید روستایی

اسعد خضری با بیان این‌که در هیچ شرایطی از تحصیل دانش‌آموزان جلوگیری نمی‌شود افزود: از همه امکانات موجود برای ادامه تحصیل کودکان روستای پی‌قلعه استفاده می‌کنیم ولی شرایط کنونی برای آغاز فعالیت‌های عمرانی مساعد نبوده و پس از مناسب‌سازی فضای روستا، احداث مدرسه نیز با کمک ارگان‌های ذی‌ربط آغاز می‌شود.

مدیر آموزش‌وپرورش اشنویه نیز با اشاره به وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان روستای پی‌قلعه این شهرستان گفت: به دلیل این‌که موقعیت این روستا در حاشیه رودخانه بوده و خطر ریسک پذیری نیز امکان نداشت، از قرار دادن کانکس نیز خودداری کرده و دانش‌آموزان را به نزدیکترین روستا با یک کیلومتر فاصله، اسکان دادیم.

شیرین جهانگیری تصریح کرد: برای ساخت مدرسه تخریب شده، زمینی از طرف روستاییان اهدا شده که باتوجه به چند کلاسه بودن آن متراژ نیز مشخص می‌شود.

همکاری بنیاد برکت در ساخت مدارس جدید

وی با بیان این‌که امتیاز لازم از سوی بنیاد برکت اخذ و سازمان نوسازی نیز از لحاظ مهندسی تایید کرده است افزود: حداقل اعتبار لازم برای احداث مدرسه یک میلیارد ریال بوده و زمان مورد نیاز شش ماه است.

فرماندار نقده  بیان کرد: تنها یک مدرسه در روستای درگه لطف‌اله در این شهرستان مورد آسیب سیل قرار گرفته که با قرار دادن کانکس در روستا، فعالیت تحصیلی دانش‌آموزان ادامه یافت.

مرتضی فرامرزی تصریح کرد: هیچ‌گونه وقفه ای در تحصیل دانش‌آموزان صورت نگرفته و برای کمک‌رسانی به آنان و ایجاد روحیه مناسب، در تلاش جبران هرچه سریع‌تر خسارت‌ها اقدام کرده ایم.

وی گفت: با همکاری فرمانداری، ستاد بحران، هلال احمر و بنیاد مسکن در صدد برآورد خسارت‌های وارد شده به مدرسه این روستا و منازل آن و دیگر مساکن شهر محمدیار نقده هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس